2009. május 23., szombat

Zsidók és Európa halála
2009.03.23. 09:06 Yuz Asaf
Kereszténység és Európa halála

A kereszténység soha nem látott mélypontra került. Hitében, erkölcsiségében olyan negatív értékrendet mutat fel, és fogadtat el amely Európa halálát okozza. Mit is jelent Európa halála.
Európa mindenkori célterület, főleg –kizárólag - a zsidóság számára, ennek nyomán a lassú , máskor heves beáramlást követően – lásd korunk Magyarországát -, az ősi , hiteles keresztény erkölcsi normák elvesztik értéküket,helyette a zsidóság hamis „értékeket” ad, mely főleg életmódjából származik. Életmódja teremti az értékeket, és azokat mutatja fel prioritásnak, mely azonos a mózesi felfogással, ill. máskor a zsidóság liberális vonala ezt sem tartja fontosnak, hanem magához Istenhez fordul, és Rá hivatkozva taszítja el Őt Magát. Teheti, hiszen Istene Yahwe, vagyis maga a Sátán.
Most amikor a katolikus, keresztény Anyaszentegyház hierarkhikus fel- és elosztása bizonyíthatólag a zsidók kezére került, olyan tanokkal találkozunk melyeket maguk az őskeresztények elvetettek.
Emlegetik itt a fehér és fekete mágiát. De e kettőt elválasztani semmi okunk, hiszen mind kettő olyan világokat érint meg ahol nem emberi lények élnek, léteznek, úgy akár az ember a Földön. E világok – 11 ilyen világ van – szintén rangsorolt felosztásúak. A világok között nincs átjárás természetes körülmények között. Mi a természetes. A természetes az amikor a létezés, a folyamatos teremtés menetébe nem avatkoznak be a sötét erők. Mikor avatkoznak be, akkor amikor médiumot találnak. Médium az ember, de állat is lehet. E közvetítők hozzák át a gonoszt ebbe a világba, és az itt komoly hatást fejt ki. Ezeket, az áthozásokat a zsidók előszeretettel végzik, hiszen istenük a Sátán, kinek a világok mindegyike kell. Áthozások, Kabbala, Zohár, Talmud stb. mint tananyagok szerepelnek ma is. Ám ezekkel a lista nem teljes, és itt erre nem is térünk ki. Összefoglalva: okkultizmusnak nevezik melyet az ős egyház elvetett:
Apcs. 8. 21-22
21non est tibi pars neque sors in sermone isto cor enim tuum non est rectum coram Deo
22paenitentiam itaque age ab hac nequitia tua et roga Deum si forte remittatur tibi haec cogitatio cordis tui
Ebben az a különös, hogy kísértetien hasonlít arra, amit Krisztus a farizeusok fejére olvasott: …és ti farizeusok elzárjátok a tudás forrását másoktól stb.( nem idézet). Milyen tudásra gondol Krisztus? Az okkultizmusra, csak nem nevezi nevén. Nem teheti, pedig tehetné, hiszen ismerte jobban bárkinél. Ezért mondja Krisztus: ha mindent elmondanék nektek, megbolondulnátok…(nem idézet). De miként látni fogjuk Pál mégis kikel és dühödten kiált ellene, Krisztus ellen Krisztus nevével-nevében:
16factum est autem euntibus nobis ad orationem puellam quandam habentem spiritum pythonem obviare nobis quae quaestum magnum praestabat dominis suis divinando
17haec subsecuta Paulum et nos clamabat dicens isti homines servi Dei excelsi sunt qui adnuntiant vobis viam salutis
18hoc autem faciebat multis diebus dolens autem Paulus et conversus spiritui dixit praecipio tibi in nomine Iesu Christi exire ab ea et exiit eadem hora
Jézus amikor eltávozik, ígéretet tesz arra, hogy visszatér, és miként az apokrifok erről hűn beszámolnak arról beszél ami a világtól elzárt nagy titkok, misztériumok De ezek a misztériumok Isten misztériumai és nem a Sátáné. Krisztus megölték, mert Isten titkát terjesztette. A zsidók A sátánét, istenükét terjesztik egész odaadással. Megmérgezve az Anyaszentegyházat, megmérgezve a teológiát, apologetikát, megmérgezve az embert, aki Isten képmása, és szabad akaratától esendő, és a sátán, a zsidók kezére jut.
Napjainkban ez látható és érezhető. Minden médium az efféle sátánista fekete mágiáról szólnak, közvetítenek, történeteket készítenek. Egy sikertörténetben, mindet megtalálunk, ördögöt, poklot (ami nincs) varázslást, mágiát. De nem találjuk meg Krisztus igaz tanításait. Azok unalmasak! Unalmasak és nem szolgálják a Sátán országát, kinek urai a zsidók!

Ebbben az országban nincs helye Isten embereinek! Látható, amikor a magyar egyházi felsőoktatás zsidóktól hemzseg, vagy a legfőbb egyházi „méltóságok” zsidók, és e méltóságok a politikával szoros kapcsolatban vannak, Semjén Zsolt Pl. Szabadkőművesség: néhai Antal , vagy Bokros Lajos stb.. A sornak nincs vége. A Páholyok léteznek és gyilkolnak!
folytatás következik

Sine ira et studio

Yuz Asaf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése